Wandelen

Klein Zwitserland is de verbindende factor tussen vele toeristen. Wandelaars uit de omgeving weten ons restaurant blindelings te vinden; als vliegen die op stroop afkomen! Maar ook de minder bekende bezoekers van Driebergen, Zeist, Maarn en Austerlitz kunnen de geur van overheerlijke pannenkoeken en andere lekkernijen moeiteloos te volgen.

Schoonheid en diversiteit

De tocht naar Klein Zwitserland wordt onder andere ingezet vanaf de Utrechts Heuvelrug: een populair en prachtig wandelgebied. Het landschap, met zijn karakteristieke glooiingen, heeft veel schoonheid en diversiteit te bieden. Zo laat het gebied zich kenmerken door bossen, meren, weidse zandverstuivingen en heidevelden. De routes, verkrijgbaar in ons restaurant, variëren van een bescheiden 6,5 tot serieuze afstanden van wel 14 kilometer.

Honger naar meer?

Komt dat even goed uit: welke routebeschrijving je er als voetganger ook op naslaat, je begint én eindigt bij Klein Zwitserland! We hebben veel respect voor het stevige voetenwerk. Daarom worden wandelaars hier beloond met een extra stevige maaltijd! Ridder te voet; het voelde nog nooit zó goed.

Herfstbos_Klein_Zwiterland-min