fbpx

Activiteiten

Klein Zwitserland is het middelpunt van een breed scala aan activiteiten

Pannenkoeken en andere lekkernijen zijn reden nummer één om aan te schuiven in ons restaurant. Maar wist je ook dat er diverse activiteiten rondom ons mogelijk zijn?

Familie, vrienden, kennissen en andere gezelschappen die een dag op tournee zijn en graag willen proeven van hun pleziertocht in het hart van Nederland, worden op hun wenken bediend. Klein Zwitserland is centraal gelegen tussen de vele fiets- en wandeltochten die in de omgeving van Driebergen, Zeist, Maarn en Austerlitz worden georganiseerd.

Gauw tussendoor even opladen terwijl je van je kop koffie geniet, of maximaal op de relaxtour met een heerlijke pannenkoek of ander gerecht als kers op de taart? Wat je plannen ook zijn, zowel binnen als buiten Klein Zwitserland is er altijd wat te doen!

Smaakt de legio activiteiten in onze regio naar meer? Kom gerust sfeerproeven. Je bent van harte welkom!

Verken de omgeving eens anders!

Lekker e-chopperen of e-kickbiken en onderweg bij ons een heerlijk belegde pannenkoek!
 
TOUR&PANNENKOEK ARRANGEMENT
Prijs p.p. 48,50
Te reserveren op maandag t/m zaterdag

TOUR
4 uur rijden, met begin- en eindpunt in Woudenberg en tussenstop bij ons

VERVOER
Keuze uit een e-chopper of e-kickbike
Ook mogelijk met solex (vraag naar de voorwaarden)

TUSSENSTOP
Pannenkoek met twee ingrediënten naar keuze en een consumptie (pils, fris of huiswijn)

LOSSE VERHUUR
Prijs p.p. 37,50
Te reserveren op maandag t/m zaterdag

TOUR
1 uur rijden, met begin- en eindpunt  bij ons

VERVOER
Keuze uit e-chopper, e-kickbike of solex 

VOOR ONDERWEG
Flesje mineraalwater & pechhulp

Fietsen

Een gouden tip voor de fanatieke fietsers: Klein Zwitserland is als officiële tussenstop opgenomen in de fietsroutes uit de omgeving. Er is dus altijd een excuus om ons restaurant als bestemming op de kaart aan te vinken. Hoe sportief je je ook wilt voordoen, je komt met geen mogelijkheid om ons smulfestijn heen!

GRATIS e-bike opladen

Wat je daarnaast ook kunt afvinken is het inplannen van het laadmoment van jouw elektrische fiets of e-bike. Dit kan bij ons geheel GRATIS terwijl je van je hapje of drankje geniet.

Download de fietsroute app

Meteen vastleggen die hap? Download de Route.nl app via: https://www.route.nl/app. En kies uit één van routes langs Klein Zwitserland voor de gezelligheid én de lekkere trek!

Wandelen

Wandelaars uit de omgeving weten ons restaurant blindelings te vinden Maar ook de minder bekende bezoekers van Driebergen, Zeist, Maarn en Austerlitz kunnen de geur van overheerlijke pannenkoeken en andere lekkernijen moeiteloos te volgen.

De tocht naar Klein Zwitserland wordt onder andere ingezet vanaf de Utrechts Heuvelrug: een populair en prachtig wandelgebied. Het landschap, met zijn karakteristieke glooiingen, heeft veel schoonheid en diversiteit te bieden. Zo laat het gebied zich kenmerken door bossen, meren, weidse zandverstuivingen en heidevelden. De routes, verkrijgbaar in ons restaurant, variëren van een bescheiden 6,5 tot serieuze afstanden van wel 14 kilometer.

Speeltuin

Het kinderpaleis reikt verder dan onze kinderhoek en cadeau’s alleen. Buiten is het een volwaardig speelparadijs dankzij een glijbaan, loopbrug en nog véél meer!

Kom je bij ons werken?