Kerst vier je met Klein Zwitserland Driebergen!

Een sfeervolle en knusse kerst vier je met behulp van Klein Zwitserland

Het is helaas niet meer mogelijk om onze kerstspecialiteiten voor thuis te bestellen. Wil je de komende tijd toch thuis genieten van gerechten uit onze keuken? Bestel dan gerust de borrelbox of brunch voor thuis.

Vier de feestdagen bij Klein Zwitserland!

Dit jaar zullen de feestdagen anders zijn dan normaal. Desondanks hopen wij jou dit jaar te kunnen verrassen met een uitgebreide kerstbrunch of een feestelijk kerstdiner voor thuis. Maak je geen zorgen om het bereiden van het kersdiner dit jaar, wij nemen dit graag voor je uit handen! Bestel tijdig een uitgebreide kerstbrunch of  feestelijk kerstdiner.

Thuis uit eten met kerst

Ondanks dat we jullie graag in ons restaurant ontvangen, bieden we dit jaar een uitstekend alternatief voor thuis. Ons team ontzorgt je graag en zorgt ervoor dat het tijdens de feestdagen aan niks ontbreekt.

Thuis genieten van een luxe kerstbrunch, kerstborrelbox of een viergangenkerstdiner? Ons keukenteam heeft deze opties met veel passie en liefde samengesteld, zodat je ook in deze tijd thuis kunt genieten van heerlijke gerechten met de kwaliteit die je van ons gewend bent. Afhalen kan op donderdag 24 (alleen borrel en diner), vrijdag 25 en zaterdag 26 december!

Traditioneel kerst vieren met een kalkoen uit eigen keuken? Deze kun je bij ons bestellen tot en met zondag 13 december en afhalen op een van de eerdergenoemde dagen.

KERSTKALKOEN VOOR HET HELE GEZIN

Geen zin of tijd om uren in de keuken te staan deze kerst? Met onze langzaam gegaarde gevulde kalkoen van ca. 3 kg ben je helemaal klaar voor de feestdagen! De kalkoen is helemaal klaar en hoeft alleen nog even in de oven. Dus extra veel tijd om gezellig met familie of vrienden door te brengen.

Wat zit er in de kalkoen?
De kalkoen is gevuld met farce van goudreinet, scharrelkip, Hollandse ui en specerijen.

Wat moet ik zelf nog doen?
De kalkoen moet thuis nog 60 min in de oven op 160 graden en klaar! Bereid zelf een paar simpele bijgerechten en het kerstdiner of de kerstbrunch kan niet meer stuk.

Houdbaarheid:
De gevulde kerstkalkoen is sous vide gegaard en daardoor lang houdbaar. De kalkoenen zijn nog tot t/m 2 januari te bewaren in de koelkast. Dus vier dit jaar gewoon 3e, 4e of 5e kerstdag!

Let op: je kunt de kerstkalkoen(en) niet meer bestellen, deze is uitverkocht.

Verras medewerkers met een kerstdiner

Helaas kunnen we 2020 niet op de manier afsluiten zoals we graag zouden willen, met een kerstborrel of kerstdiner in het restaurant. Daarom bieden we dit jaar een passend alternatief! Verras medewerkers met een kerstbrunch, kerstborrel of kerstdiner voor thuis. Het is mogelijk om, indien gewenst, een persoonlijke boodschap toe te voegen en de medewerkers te bedanken voor hun inzet tijdens dit bewogen jaar. Maak alvast een keuze uit onze opties, laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op.

Nieuwjaarsborrel

Met collega’s, medewerkers, zakelijke relaties of vrienden proosten op het nieuwe jaar? Dat kan bij Klein Zwitserland! Organiseer een borrel met winterthema, een feestelijk diner of een andere nieuwjaarsreceptie in een van onze ruimtes. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk onze maatregelen