Kerst vier je bij Klein Zwitserland in Driebergen!

Een sfeervolle en knusse kerst vier je in het bos

Vier de feestdagen bij Klein Zwitserland!

We zijn tijdens de kerstdagen geopend, dus schuif gezellig aan! In december is ons vernieuwde restaurant prachtig versierd en hangt er een knusse kerstsfeer. Maak je geen zorgen om het bereiden van het kersdiner dit jaar, wij nemen dit graag voor je uit handen! Reserveer nu voor een uitgebreid kerstbrunch of -diner.

                     Kerstbrunch             Kerstdiner

We zijn gesloten op 24 en 31 december. Op nieuwjaarsdag zijn we geopend vanaf 11.00 uur

Met een grote familie, collega’s of zakenrelaties kerst vieren in winterse sferen?

Kerstbrunch

Geniet met het hele gezin van een heerlijk buffet tijdens de feestdagen! Er wordt een uitgebreide selectie van warme en koude gerechten geserveerd, exclusief dranken. Als kers(t) op de taart wordt het buffet afgesloten met verschillende desserts. Voor de kinderen is er een kinderkerstbuffet en zorgen we voor feestelijke kerstkleurplaten.

1e en 2e Kerstdag 
11.00 – 13.30 uur

Volwassenen (vanaf 12 jaar) 31,50 p.p.
Kinderen (4 tot 12 jaar) 17,50 p.p.

Heb je vragen over onze kerstbrunch, neem dan telefonisch ( 0343 510 165 ) contact met ons op!

Kerstdiner

Bij kerst hoort een avondje uitgebreid dineren zonder zelf in de keuken te staan. Geniet van onze feestelijk dinerbuffet met diverse koude en warme gerechten. Onze koks zullen voor een extra show element zorgen met ‘live cooking’. We starten met een feestelijke kerstamuse en sluiten af met een heerlijk dessertbuffet . 

1e en 2e Kerstdag
15.30 – 18.30 uur
19.00 – 22.00 uur

Volwassenen (vanaf 12 jaar) 39,50 p.p.
Kinderen (4 tot 12 jaar) 19,75 p.p.

 

DERDE KERSTDAG (27 DECEMBER)

Heb je op beide kerstdagen geen tafeltje bij ons kunnen reserveren? Of heb je door alle familieverplichtingen geen zin meer om te koken op derde kerstdag?

Kom dan gezellig met vrienden, familie, buren of collega’s à la carte eten bij Klein Zwitserland. Liever samen genieten van een high-tea of toch kaasfonduen? Als je vooraf reserveert zorgen wij dat de tafel feestelijk gedekt voor jullie klaar staat!

Eindejaarsbijeenkomst

Gezellig met je collega’s, medewerkers, zakelijke relaties of studiegenoten de feestdagen vieren? Dat kan bij Klein Zwitserland! Organiseer een borrel met winterthema, een feestelijk diner of een andere eindejaarsbijeenkomst in een van onze ruimtes. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

We zijn gesloten op 24 en 31 december. Op nieuwjaarsdag zijn we geopend vanaf 11.00 uur

Brunch voor thuis bestellen