Kerst

Een sfeervolle en knusse kerst bij Klein Zwitserland

Vier de feestdagen bij Klein Zwitserland!

We zijn tijdens de kerstdagen geopend, dus schuif gezellig aan! In december is ons restaurant prachtig versierd en hangt er een knusse kerstsfeer. Maak je geen zorgen om het bereiden van het kersdiner dit jaar, wij nemen dit graag voor je uit handen! Reserveer nu voor de uitgebreide kerstbrunch of kies voor het gezamelijk steengrillen of kaasfonduen. 

Kerstbrunch

Geniet met het hele gezin van een heerlijk buffet tijdens de feestdagen! Er wordt een uitgebreide selectie van warme en koude gerechten geserveerd, inclusief koffie, thee, zuivel en sapjes. Als kers op de taart wordt het buffet afgesloten met verschillende desserts. Voor de kinderen is er een kinderkerstbuffet en zorgen we voor feestelijke kerstkleurplaten.

1e en 2e Kerstdag (vol)
11.00 – 13.30 uur

Volwassenen (vanaf 12 jaar) 37,50 p.p.
Kinderen (4 tot 12 jaar) 17,50 p.p.

De kerstbrunch op 1e en 2e kerstdag zit vol, het is nog wel mogelijk om telefonisch ( 0343 510 165 )
reservering te plaatsen voor de reservelijst .

STEENGRILL & KAASFONDUE

Ouderwets lekker steengrillen of kaasfonduen kan bij Klein Zwitserland ook tijdens de feestdagen. Zelf samen aan de slag en wij doen de afwas! Vooraf wordt een feestelijke kerstamuse geserveerd, gevolgd door een bospaddenstoelenbouillon. Daarna kun je genieten van het lekkerste vlees van de steengrill of een smeuïge kaasfondue. De dessertproeverij maakt het af!

1e en 2e Kerstdag
15.30 – 18.30 uur
19.00 – 22.00 uur

Volwassenen (vanaf 12 jaar) 39,50 p.p.
Kinderen (4 tot 12 jaar) 19,75 p.p.

 

DERDE KERSTDAG (27 DECEMBER)

Heb je op beide kerstdagen geen tafeltje bij ons kunnen reserveren? Of heb je door alle familieverplichtingen geen zin meer om te koken op derde kerstdag?

Kom dan gezellig met vrienden, familie, buren of collega’s à la carte eten bij Klein Zwitserland. Liever samen steengrillen of kaasfonduen? Als je vooraf reserveert zorgen wij dat de tafel feestelijk gedekt voor jullie klaar staat!

Eindejaarsbijeenkomst

Gezellig met je collega’s, medewerkers, zakelijke relaties of studiegenoten de feestdagen vieren? Dat kan bij Klein Zwitserland! Organiseer een borrel met winterthema, een feestelijk diner of een andere eindejaarsbijeenkomst in een van onze ruimtes. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Reserveren

Selecteer tijdstip voor de paasbrunch


Aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief?
JaNee
Mogen wij je in de toekomst opnieuw informeren over feestdagen?
JaNee

We zijn gesloten op 24 en 31 december. Op nieuwjaarsdag zijn we geopend vanaf 12.00 uur

Bekijk onze maatregelen