fbpx

Menukaart

Altijd een reden voor eten & drinken bij Klein Zwitserland

Ben je ook zo dol op pannenkoeken? Dan kan je bij ons je hart ophalen met de ruime keuze aan verschillende varianten die we op onze kaart hebben staan. Maar je kan ook genieten van koffie met gebak, een uitgebreide lunchkaart, kaasfondue en onze à la carte dinerkaart. Onze keukenbrigade kookt met passie en laat zich inspireren door de seizoenen. 

Heb je dieetwensen of een allergie? Laat het ons weten! Ons keukenteam doet zijn uiterste best om hier rekening mee te houden. Daarnaast kan ons personeel precies vertellen welke gerechten bepaalde allergenen bevatten.

Kinderen

Speciaal voor de kleintjes

Na een boswandeling of fietstocht moet de honger ook voor de jongste gasten gestild worden. Op onze menukaart hebben we diverse soorten pannenkoeken waarbij je altijd een leuk kadootje krijgt. En als je kiest voor de stoere jongens- of meidenpannenkoek krijg je zelfs een supergroot kado!

Een cadeautje op zich is onze kinderspaarkaart: elk bezoek aan ons restaurant staat gelijk aan een stempel. Bij een volle spaarkaart mag een supergroot kado worden uitgezocht!

High tea voor kinderen

Ook voor onze jonge gasten hebben we een passend high tea-arrangement. Te reserveren vanaf 4 personen

  • Onbeperkt ranja & thee
  • Mini tosti ham & kaas
  • Mini pannenkoek
  • Zoete hapjes zoals donut en choco sandwich
  • Prijs: 8,50 per kind

Kinderfeestje

Vier feest in het bos! Nodig al je vriendjes uit voor een middag vol pannenkoeken, bosspelletjes en plezier! Voor elk feestje hebben we de juiste optie. Bekijk hieronder alle mogelijkheden en neem contact op voor meer informatie.

Stoere jongens of meisjes kinderfeestje

12,50 p.p.

Vanaf 5 kinderen, voor kinderen van 5 tot 10 jaar

AANKOMST
Limonade en cadeaus uitpakken met de jarige
SPELEN!
Leef je uit in onze speeltuin buiten of in de boshut binnen
TERUGKOMST
Versier je eigen pannenkoeken plus een cadeau voor de alle kinderen én voor de jarige

Inclusief onbeperkt limonade

Kom je bij ons werken?