Moederdagbrunch voor thuis

Verras je moeder met een brunch

Feestelijke brunch voor thuis

Ieder jaar is Moederdag de gelegenheid om je (groot)moeder in de watten te leggen. Helaas is het dit jaar niet mogelijk om dat bij Klein Zwitserland te doen vanwege de maatregelen van het RIVM. Voor ons team de uitdaging om iets leuks te bedenken voor bij jou thuis! 

Geniet op Moederdag (zondag 10 mei) met het gezin van een heerlijke, compleet verzorgde brunch die je kunt afhalen bij Klein Zwitserland. Vanuit ons afhaalpunt kan je de bestelling op gepaste afstand in ontvangst nemen.

Inhoud Moederdagbrunch

Ons keukenteam heeft een brunch samengesteld die je tussen 9.00 en 11.00 uur kan komen ophalen. Je ontvangt dan van ons een complete feestelijke brunch van verse seizoensingrediënten en producten uit eigen streek.

De brunch bestaat uit drie broodjes, een croissant met jam, een gekookt scharrelei, twee luxe kazen, rundercarpaccio, gerookte zalm, scharrelei-truffelsalade, roomboter, verse fruitsalade, Hollandse aspergequiche, couscoussalade met gerookte schelvis en verse jus d’orange.

Bij te bestellen

Wil je wat feestelijks te drinken bij de brunch?

– Prosecco 750 ml – 14,50
– Lokale appelsap 750 ml – 5,50

Alle dranken krijg je gekoeld mee.

Dit brunchpakket is enkel tot donderdag 7 mei 23.59 uur via het bestelmenu op deze pagina te bestellen in twee varianten;

– Brunch voor volwassenen à 19,50 p.p.
– Brunch voor kinderen (tot ongeveer 12 jaar) à 12,50 p.p.

Het pakket voor de kinderen betreft dezelfde invulling als het volwassenenpakket maar dan met kleinere porties. We proberen jouw bestelling zoveel mogelijk in één grote box mee te geven. Wanneer een of meerdere personen allergieën hebben, willen we je verzoeken dit in het opmerkingenveld aan te geven.

Wil je het pakket cadeau doen aan iemand? Dat kan! Geef dit dan aan bij het doen van jouw bestelling. Wij pakken deze dan feestelijk in, zodat je iemand kunt verrassen met deze brunch.

Na het doen van je bestelling ontvang je een bevestiging per mail. (Geen bevestiging ontvangen? Controleer dan ook je spam.) Met deze bevestiging kan je op zondag 10 mei tussen 9.00 en 11.00 uur jouw bestelde brunch komen afhalen. Bij grote belangstelling werken we met tijdvakken waarin je de bestelling kan komen ophalen.

Moederdagbrunch bestellen

Bestel eenvoudig in enkele stappen de Moederdagbrunch.

Het is helaas niet meer mogelijk om de brunch te bestellen.

Wij wensen iedereen alvast een fijne Moederdag!

Handige informatie

De enige echte Klein Zwitserland Moederdagbrunch
Datum: zondag 10 mei
Afhalen: 9.00 – 11.00 uur
Prijs: 19,50 p.p.

Ook leuk: onze Moederdag pannenkoekenplant actie!

Heb jij nog een stempelkaart van Klein Zwitserland liggen? Ruil hem dan nu in voor een leuke pannenkoekenplant en verras je oma of moeder op zondag 10 mei!