Reserveren

Tafel reserveren bij Klein Zwitserland

Wil je verzekerd zijn van een tafel? Plaatst dan direct online een tafelreservering. Na het plaatsen van je online reservering is deze gelijk definitief. Je ontvangt ook nog een bevestiging per mail.

We zijn geopend van dinsdag tot en met zondag. Op dinsdag tot en met vrijdag vanaf 11:00 en in het weekend vanaf 10:00 uur. Van mei tot en met augustus zijn we dagelijks geopend vanaf 10:00.

Direct online reserveren

Groepsreserveringen

Wil je reserveren voor gezelschappen vanaf 10 personen of heb je specifieke wensen? Dan kun je het beste telefonisch contact opnemen via 0343 510 165. Wij doen dan ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen. Je kan ook een groepsreservering plaatsen via onderstaande button.

Voor een zakelijke aanvraag, informatie over een feest of huwelijk kun je het beste een offerte aanvragen of ons contactformulier invullen. Onze salescollega neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.

Graag tot ziens bij Klein Zwitserland!

Klein Zwitserland werkt samen met BookDinners; het eerste sociale restaurantplatform van Nederland. Je kunt hier eenvoudig een reservering maken, ons restaurant opslaan en delen.

Ga je mee op berenjacht?