Solexverhuur

De Solex is hot. Zowel jong als oud kan uitstekend met de klassieke en karakteristieke brommer met fietseigenschappen uit de voeten. Daarmee is het een ideaal vervoermiddel voor wie ongeremd wil genieten van de bosrijke natuur in de omgeving van Klein Zwitserland, zonder onnodig lang onderweg te zijn. Ook overmatig inspannen en blaren oplopen schitteren door afwezigheid. Kortom: wie bij ons een Solex huurt heeft wel de lusten, maar niet de lasten!

Centraal ontmoetingspunt voor de liefhebber

Geen wonder dat de Solex populair is onder gasten van Klein Zwitserland. Wij spelen hier op in door de verhuur ervan actief aan te bieden aan groepen van 10 personen of meer. Instructies vooraf zijn tevens inbegrepen. Zodoende vormt ons restaurant een centraal ontmoetingspunt voor vrienden, families en andere gezelschappen, waarvan sommigen het Solexrijden op zich als een belevenis beschouwen. Wat ze onderweg allemaal aan bijzonderheden tegenkomen is mooi meegenomen.

Opgelet: unieke plekjes liggen op de loer

Mooi meegenomen is ook zeker dat een helm niet noodzakelijk is, aangezien een Solex nooit sneller zal gaan dan 25 km/h. Wel zo veilig als je de Utrechtse Heuvelrug beklimt en je je ogen niet van de schitterende contreien kunt houden. Dankzij de beperkte snelheid mis je bovendien niets van al het moois om je heen; unieke plekjes worden allerminst voorbij gesjeesd of over het hoofd gezien!

Ook al doet de Solex het meeste werk, al die indrukken onderweg kunnen behoorlijk vermoeiend zijn. Een stevige steengrill, uitgebreid buffet, diner of andere maaltijd gaat er na afloop dus wel in!

Solexroute

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland