Zoek en vind

Ga op zoek naar Heidi & Peter bij Klein Zwitserland!

Klein Zwitserland is gelegen midden op de Utrechts Heuvelrug: een populair en prachtig wandelgebied. Het landschap zit vol verrassingen, van heuvels, allerhande soorten bossen tot meren, zandverstuivingen en heidevelden. 

Ken je het verhaal van Heidi & Peter?

In 1880 schreef Johanna Spyri een boek over Heidi. Hiervan is in 1952 een speelfilm gemaakt, wat de eerste Zwitserse film werd die in kleur werd gemaakt. 

Heidi is een weeskindje dat wordt grootgebracht door haar grootvader. In hetzelfde dorp als haar grootvader woont Peter, die geitenhoeder is. Samen met Peter beleeft ze allerlei avonturen in het Zwitserse berglandschap.

Speurtocht

Speciaal voor de kinderen hebben we een leuke Heidi&Peter-speurtocht uitgezet van ongeveer 60 minuten. Jullie gaan aan de hand van een aantal aanwijzingen op zoek naar de voorwerpen die Heidi en Peter hebben achter gelaten in het bos. Vind je alle items gedurende de speurtocht? Dan mag je bij terugkomst bij Klein Zwitserland met Heidi en Peter op de foto én hebben we een leuke verrassing!

In een notendop:

  • Onze speurtocht is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar
  • Iedere maandag t/m donderdag kan je meedoen aan de speurtocht
  • Starttijd is in de ochtend tussen 10:00 en 11:30 of in de middag tussen 14:30 en 16:00
  • Reserveer een tafeltje bij ons op het terras vooraf of aansluitend aan de speurtocht via het formulier op deze pagina
  • Vermeld bij de opmerkingen ‘Heidi&Peter’ en het tijdstip waarop je wil starten, dan kunnen wij de speurtocht voor jullie voorbereiden
  • Deelname kost € 5,00 per kind tot 16 jaar. Volwassenen kunnen gratis deelnemen

Reserveer hieronder o.v.v. Heidi&Peter

Bekijk onze maatregelen