Help de horeca

Superfijn dat je ons een hart onder de riem wil steken!

Bestel in enkele eenvoudige stappen onze cadeaukaart! Het gewenste bedrag is zelf te bepalen en binnen een paar klikken ontvang je de cadeaukaart al in je mailbox. Omdat we superblij zijn met jouw steun ontvang je nu 10% extra tegoed*. Dus koop je een cadeaukaart voor 50 euro, dan ontvang je een cadeaukaart van maar liefst 55 euro! De cadeaukaart is onbeperkt geldig. Alvast bedankt voor jouw steun!

Hoe werkt het?

Stap 1: Kies de waarde en het aantal cadeaukaarten
Stap 2: Voeg een persoonlijk bericht toe
Stap 3: Kies de verzendwijze en rond de bestelling veilig af met iDEAL
Stap 4: Je ontvangt de cadeaukaart(en) direct in je mailbox of 2 dagen later op de deurmat

*Alleen gedurende de tijdelijke horecasluiting ontvang je 10% extra waarde op je cadeaukaart.

 

De Klein Zwitserland cadeaukaart

Leuk om te geven, nog leuker om te nuttigen: een cadeaukaart van Klein Zwitserland. Speciaal voor de jarige of bedoeld als relatiegeschenk; smaakt altijd! De cadeaukaart is online te bestellen. 

Omdat het ene cadeau het de andere niet is, kun je bij Klein Zwitserland je cadeaukaart naar eigen smaak samenstellen. Je kunt zelf de waarde van de cadeaukaart bepalen en direct veilig via iDEAL afrekenen. Laat de cadeaukaart thuis bezorgen (geen verzendkosten) of ontvang hem digitaal per mail. Het is ook mogelijk om de cadeaukaart bij Klein Zwitserland in Driebergen te kopen.

Verras vrienden, collega’s of familie met deze geweldige cadeaukaart. Voor meer informatie over de Klein Zwitserland cadeaukaart kan je contact opnemen.

Ga je mee op berenjacht?