fbpx

Pepernotentocht

Ga op pepernotentocht bij Klein Zwitserland!

Klein Zwitserland is gelegen midden op de Utrechts Heuvelrug: een populair en prachtig wandelgebied. Het landschap zit vol verrassingen, van heuvels, diverse soorten bossen tot meren, zandverstuivingen en heidevelden. 

Ga jij op pepernotentocht?

Nu Sinterklaas weer in het land is wordt er natuurlijk volop met pepernoten gestrooid. Kun jij ze allemaal vinden in het bos? 

Help Sinterklaas en zijn Pietjes met het vinden van pepernoten en alle andere items die de Sint heeft verloren in het bos. Wanneer je alles gevonden hebt verdien je natuurlijk wel een kadootje van onze Sint. Dus krijg jij een heerlijk Pietenpannenkoek.

De speurtocht inclusief de Pietenpannenkoek kost € 9,95 per kind, de speurtocht zonder Pietenpannenkoek kost € 5,00. Volwassen en kinderen van 1 t/m 3 jaar kunnen gratis deelnemen.

Speurtocht

Speciaal voor de kinderen hebben we een leuke Sinterklaas-speurtocht uitgezet van ongeveer 60 minuten. Jullie gaan aan de hand van een aantal aanwijzingen op zoek naar de voorwerpen die Sinterklaas en zijn Pieten hebben achtergelaten in het bos. Vind je alle items gedurende de speurtocht? Dan mag je bij terugkomst bij Klein Zwitserland komen smikkelen van een Pietenpannenkoek!

In een notendop:

  • Onze speurtocht is geschikt voor iedereen 
  • De route is enkel te lopen van 21 november t/m 5 december
  • Bel van te voren even (0343 510 165) dan zorgen wij dat je speurpakketje klaar ligt!  
  • Deelname kost € 5,00 voor de speurtocht en € 9,95 voor de speurtocht inclusief pannenkoek. De kosten zijn per kind tot 16 jaar. Volwassenen en kinderen van 1 t/m 3 jaar kunnen gratis deelnemen
Kom je bij ons werken?